Mitt SMART system

Snart nytt år och nya möjligheter.

 

Så min fråga till dig är: Vad vill du uppnå? Vad är dina mål? Och vilka steg behöver du ta för att nå dit?

 

Om du har bestämt dig för att 2018 är året du på riktigt ska ta steget utanför din komfortzon, sikta mot stjärnorna, och bygga ditt varumärke och din verksamhet till nya höjder, så har jag ett hemligt vapen — som jag kallar för SMART-systemet.
SMART-systemet har varit helt avgörande för att bygga båda min och andras business, vilket är varför jag vill dela det med dig — så att du kan ta det med dig in i 2018. 🙂

 

Hej, Tone här!

 

Om du inte vill missa några av mina videor, prenumerera på min YouTube kanal, klicka på klockikonen för att få ett meddelande när jag laddat upp en ny video, och säg gärna hej i sociala medier. Jag älskar att träffa nya människor – som öppnar ny möjligheter, båda på och utanför sociala medier.:)

 

Så, vad är SMART-systemet? Jag skulle tro — eller jag faktiskt vet — att din målgrupp / din drömkund / dina potentiella kunder, de går till YouTube och Google när de vill hitta svaret på en fråga, lösningen på ett problem, och tips och råd för att nå sina drömmar och mål.

 

Det gäller oavsett om problemet / frustrationen / målet är att hitta den bästa dieten för att snabbt gå ner i vikt (inför den inbokade resan till sol, värme och bikini), eller du vill hålla dig i form med styrkeövningar du enkelt kan göra hemma eller på resa, du vill hitta det bästa receptet på kladdkaka, svar på relationsfrågor eller vilken systemkamera som är bäst för video.

 

Så, om dina potentiella kunder går till YouTube för att hitta dig (vilket de gör!) och du inte är där, så förlorar ni båda. De hittar inte dig — med andra ord, lösningen på sitt problem, och du förlorar en potentiell kund, möjlig försäljning, och början på en potentiellt lång relation mellan dig och din potentiella kunde … som inte hittar dig, eftersom du inte finns med där din potentiella kund vänder sig för att hitta svaret på sina frågor, lösningen på sina problem, och tips och råd för att nå sina drömmar och mål.

 

SMART står för:

 

Strategisk — Använd YouTube för vad det är — en sökmotor. Dina konkurrenter kanske redan använder YouTube, men gör det det strategiskt, för business? Sannolikt inte, eftersom de allra flesta inte vet hur de ska använda YouTube på ett smart sätt för att konvertera tittare till potentiella kunder.

 

Mervärde — Vilka problem, frustrationer och svar söker dina potentiella kunder lösningen på? Skapa innehåll — videor — som din publik / din drömkund söker svaret på, och ge värdefull information som positionerar dig som en expert inom ditt område.

 

Auktoritet — Positionerar dig som sagt som en expert — en auktoritet — inom ditt område genom att dela så mycket värdefull information som möjligt som besvarar typiska frågor dina potentiella kunder har. Ju mer din publik känner att du förstår deras smärta, deras problem och frustrationer, och målen de vill nå, och du pratar direkt till dessa, dess mer bygger du din auktoritet och drar tittarna att söka sig tillbaka till dig för mer värdefull information.

 

Relationer — YouTube är framförallt en sökmotor, men det är ingen envägskommunikation. Dina videor på YouTube är till för att bygga relationer med dina tittare och potentiella kunder, så ha en plan. Få människor på din e-postlista, skapa engagemang, ställ frågor, och bygg en relation med människorna som har tagit av sin värdefulla tid för att titta på din video och ditt budskap.

 

Teknologi — Ingen har din unika kompetens och expertis. Använd detta – dina unika metoder och strategier, din unika historia och vad som har gett dig resultat, för att knyta emotionella band med dina tittare / dina potentiella kunder och stå ut från mängden. Du är unik! Och du är SMART!!

Så använd systemet!
Se till att finnas där dina potentiella kunder söker efter dig, besvara deras viktigaste frågor, skapa videor som visar och beskriver dina unika metoder och strategier, hur du uppnått resultat, knyt emotionella band genom att visa att du förstår deras problem och frustration, och positionerar dig som en expert inom ditt område.

 

Och se till att dina potentiella kunder hittar dig.
Ladda ner den GRATIS pdf:en Ranka högt på YouTube, som tar dig steg för steg genom processen som hjälper dina videor att ranka högt på YouTube.
Jag lägger en länk till pdf:en i beskrivningen nedanför videon.
Och nu undrar jag — vad tycker du är svårast med video och YouTube? Är det att komma igång? Är det att veta vad du ska säga? Är det det tekniska? Eller är det hur du ser till att människor hittar dig och dina videor? Lämna gärna en kommentar i fältet nedanför videon!

 

Och med det — tack så jättemycket för att du tittade!
Om du gillade videon, blir jag jätteglad om du ger den en tummen upp, om du delar den i sociala medier, och om du prenumererar på min kanal.
Som sagt — tack så mycket för att du tittade. Vi ses i nästa video!

 

=======================================
Om du vill lära hur du kan bygga ditt varumärke, attrahera flera kunder och sälja mer MED VIDEO, KLICKA HÄR så får du ett mejl och en inbjudan när jag kör nästa gratis webbinar Sälj med Video. 🎥🎥🎥

=======================================
 
🙌🏻 Prenumerera
 
—————————————
 
// LADDA NER
🏆«Hur du hittar nya kunder med Google — Steg-för-steg» |
https://tonebekkestad.com/hitta-nya-kunder-med-google
🏆 «Hur du rankar på YouTube» | https://tonebekkestad.com/youtubeseo
🎥 «Din perfekta marknadsföringsvideo» | https://tonebekkestad.com/marknadsforingsvideo
📸 «Videoutrustning – tips och råd» | https://tonebekkestad.com/videoutrustning
 
—————————————
 
// FÖLJ
Facebook | https://www.facebook.com/ToneBekkestad/
Instagram | https://www.instagram.com/ToneBekkestad/
Twitter | https://twitter.com/ToneBekkestad
LinkedIn | https://www.linkedin.com/in/tonebekkestad
YouTubehttps://www.youtube.com/ToneBekkestad
🎥 Videon redigerades med Screenflow på Mac.
🎥🎥 Klicka HÄR för att prenumerera på flera VIDEOR 🎥🎥
=======================================