Hej, mitt namn är Tone Bekkestad.

Jag är en multi-passionerad entreprenör som

 

hjälper dig att äga din nisch med ONLINE VIDEO,
så att du kan bygga ditt varumärke, attrahera flera kunder
och sälja mer av dina produkter eller tjänster!

 

erbjuder roliga, inspirerande och motiverande föredrag
om klimatförändringar – med fokus på lösningar
– dvs. konkreta tips, råd och inspiration.

 

är en ofta anlitad moderator och konferencier
för olika evenemang, debatter, seminarium och konferenser.

Med en bakgrund som TV-meteorolog og mer än ett decennium framför TV-kameran kan jag tryggt säga att jag VET vilken enorm kraft video har, och hur video på nätet öppnar nya och spännande möjligheter för dig som är entreprenör, småföretagare eller personligt varumärke!

 

VIDEO är det enklaste, bästa och billigaste sättet att etablera och bygga en relation med människor som inte känner dig. Människor som på sikt kan komma att bli dina kunder!

 

Och det är det som är så fantastiskt med online video! Video på nätet ger dig möjlighet att bygga den viktiga “know, like, trust”-faktorn (“känner, gillar och litar på), genom att människor ser och hör dig, och på så sätt känner att de lär känna dig.

 

När man lägger till det faktum att köpbeteendet har förändrats – att människor numera köper av företag de känner, gillar och litar på, ger VIDEO på nätet möjligheter som tidigare inte fanns!

 

Och det bästa av allt – det är tillgänglig för ALLA, om du bara vågar hoppa i det.

Jag brinner också för att informera, inspirera och sprida kunskap om innovation, ny teknologi, nya affärsmodeller och smarta investeringar – där människor och förtag gör kloka val som sparar pengar, som i sin tur sparar miljön och klimatet.

 

Det finns så oändligt många exempel på företag som har fattat att det handlar om affärer, att omsätta sociala utmaningar till lönsam affärsstrategi och god riskhantering. Men, för att klara det krävs verkligt ledarskap. Det handlar om att ställa frågor, att ställa krav, och att hitta lösningar som kombinerar lönsam tillväxt med en hållbar utveckling. Några företag har insett detta, många har det inte…

När jag inte coachar mina drömkunder, filmar en ny YouTube video och skapar nya online kurser, håller föredrag eller är moderator eller konferencier, får jag jättemycket energi av att cykla – gärna någonstans varmt och allra helst i Italien eller Frankrike. Jag gillar också att träna med min pt, gå promenader med eller utan Sara (hunden), goda middagar (det har vi alltid) och kvalitetstid med mina kära.

Om du vill lära känna mig lite mer:

 

 • Jag är morgonpigg och står lätt upp kl 05.30!
 • Jag är 180 cm lång … utan klackar.
 • Mitt första jobb var som projektledare i Botswana, Afrika.
  Ett helt magiskt år.
 • Jag har varit försäljningschef för den mjukvara som används när man presenterar vädret på TV4. Det var så jag hamnade på TV4.
 • Jag har flyttat 12 gånger och är grym på att packa och rensa.
 • Jag är väldigt emotionell och blir lätt rörd.
 • Jag är tävlingsmänniska och tycker det är roligt att tävla om allt …
 • Mina närmsta är viktigare än allt annat.
 • Under min tid på TV4 röstades jag fram som Sveriges bästa/mest populäre TV-meteorolog.
 • Jag har gått från att vara rädd för att tala inför publik till att jobba med direktsänd TV, hålla föredrag inför hundratals människor och bygga en business där jag får jobba med det jag älskar mest av allt — att inspirera, motivera och hjälpa människor att skapa en business och ett liv de älskar.

Efter mer än ett decennium som TV-meteorolog och ytterligare ett drygt decennium som egenföretagare, har jag skapat en business och en livsstil jag älskar.

 

Kan jag, så kan du! 🙂

Numera spenderar jag min tid på att:

 

Hjälpa entreprenörer och företagare att
få flera kunder och sälja mer med ONLINE VIDEO!
(Nätbaserad kurs och dagskurs runt om i landet)

 

Inspirera företag och människor att göra smarta investeringar
och kloka val som spara pengar, samtidigt som man sparar
miljön och klimatet! (Föredrag)

 

Hjälpa företag att skapa en konferens, ett seminarium eller
ett event som överträffar deras förväntningar.
(Moderator / konferencier)

Mina böcker

“Nu jäklar är det dags!”

Vad håller vi på med, vart är vi (och klimatet) på väg, och vad kan vi göra åt det? Den sista delen av frågan väckte en nyfikenhet hos mig – en nyfikenhet som tagit mig på en underbar och spännande resa in i det som jag kallar för ”lösningarnas värld”. Boken ”Nu jäklar är det dags!” är ett resultat av den resa jag började på när jag skrev boken. Det är en resa som aldrig tar slut, och en resa jag gärna delar med dig.

“Fråga Tone om vädret”

I sin första bok – ”Fråga Tone om vädret” – ger Tone svar på de vanligaste frågorna om väder och klimat. Boken ger svar på varför och hur olika vädertyper uppkommer och vilka uttryck de tar sig som påverkar vårt dagliga liv, samt väderfakta, kuriosa och rekordnoteringar, och inblickar i meteorologernas vardag.

HITTA NYA KUNDER MED GOOGLE

93 % av alla s k Business to Consumer (B2C) köp, det vill säga personer som vill hitta en produkt, en lösning på ett problem, eller något de behöver hjälp med, börjar med ett sök på nätet.

Hur du hittar nya kunder handlar med andra ord om hur du får människor att hitta dig och dina produkter eller tjänster — det du har att erbjuda.

Ladda ner GRATIS PDF som visar dig steg-för-steg hur du kan och bör dra nytta av Google för att få flera kunder! 

JA TACK!!