Några av mina nöjda kunder

 

 

“Väl förberedd, kunnig, noggrann, professionell och trevlig att ha att göra med. Dessutom säger Tone kloka saker på ett intressant och underhållande sätt. Den som funderar på att anlita Tone som moderator och/eller föredragshållare och vill ha en referens får gärna höra av sig till mig.”

-Pontus Grönvall, Stormen kommunikation

 

 

 

“Vi på E.ON är jättenöjda med din insats och din noggrannhet. Lätt att arbeta med och lösningsfokuserad. Positiv utstrålning och engagerad på scen. Du fick mycket beröm för ditt sätt att leda och de frågor som ställdes. Du hjälpte verkligen att lyfta dagen och allt vad vi ville berätta. Rekommenderar dig mer än gärna!”

-Kim Kasebo, Market Communication Managar, E.ON

 

 

 

“Tone Bekkestad foredrag var midt i blinken for oss. På vår konferanse var det nær 200 deltagere bestående både av bedrifter som sender produkter ut på det norske markedet, kommuner som samler inn avfall, private avfallsselskap og gjenvinnere. For alle var det fint å få et større klimabilde, presentert på en lettfattelig og god måte. Tones form og foredrag gir alle noe å tenke på. Jeg vil anbefale Tone Bekkestad til alle som ønsker å sette en agenda for miljøhandling eller rett og slett bare ønsker å heve blikket litt og få et perspektiv på våre klimautfordringer.”

-Kari-Lill Ljøstad, Kommunikasjonssjef, Grønt Punkt Norge AS

 

 

 

“Tone Bekkestad var moderator och föredragshållare på vår Miljögala i Borås. I Tones föredrag beskrev hon på ett utmärkt sätt våra klimatproblem men hon gav också förslag på lösningar för framtiden. Tone var också moderator, där hon med värme, humor, intressanta frågor och kunskap höll reda på alla artister, miljöpristagare och föredragshållare som avlöste varandra under kvällen.”

-Jonas Holmberg, Kommunikationschef Borås Energi och Miljö AB

 

 

“Hade ett utvärderingsmöte med Nordea igår då vi summerade november månads kundevents landet runt, och de toppennöjda med dina framträdanden, respons, samarbetet i stort etc – tänkvärt och inspirerande med en perfekt koppling till det övergripande temat kring deras hållbara placeringar, fonder etc!  Raka 5:or i vår enkät avseende helhet kontra förväntansbild, trovärdighet, engagemang samt gensvar från åhörarna!  Återigen stort tack för säkra leveranser och ett gott samarbete!”

-Sven Ahlström, Talarforum AB