Ditt budskap är viktigare än din rädsla!

Känner du dig okomfortabel framför en kamera — oavsett om det är stillbild eller video?
Tittar du till andra och tänker att du också skulle vilja göra video – eller du faktiskt VET att du vill göra video, men när det kommer till kritan så skjuter du det framför dig och tänker att imorgon … eller nästa vecka … eller …. när jag bara får tid …. så ska jag komma igång.
Du är inte ensam!

 

Häng med så får du höra hur jag gör — det här är mitt absolut bästa tips! 🙂
Filma hur det ser ut på köket / matbordet när jag filmar — hur det ser ut utanför — var jag sitter och berätta om grannarna som går och kör förbi vårt hus.

 

Hej, Tone här!

 

Om du inte vill missa några av mina videor, prenumerera på min YouTube kanal och säg gärna hej i sociala medier. 🙂
Vet du — den där känslan du har — den där oron — att du känner dig okomfortabel när du behöver stå framför en kamera — oavsett om det är för ett foto eller ännu värre — video, den tror jag 90 % av alla människor känner — framförallt de första gångerna man ställer sig där .. framför kameran.
Alla möjliga irrationella rädslor som poppar upp …. och där den ENKLASTE «lösningen» blir att skjuta det framför sig … som så många gör.
Men, jag vill att DU ska komma igång, så i den här videon får du hänga med bakom kulisserna och se hur det ser ut där jag filmar mina videor och vad JAG gör för att ignorera negativt snack här uppe (PEKA PÅ HUVUDET och LE !!)

 

Många tror att bara för att jag har varit på TV så är jag immun …. eller inte bryr mig. Men det stämmer inte alltid.
Såhär ser det ut där jag filmar de flesta av mina videor …. Som du ser har vi massor av fönster … och en väg utanför där våra grannar båda går och kör förbi vår villa …. vilket gör att jag när sätter mig ner här framför kameran för att filma, så sitter jag som på utställning … alla grannarna kan titta in och se mig och hur jag sitter här för mig själv och pratar och gestikulerar …. till kameran.
Och helt ärligt så känns det ibland sådär …..

 

MEN i stället för att låta den där känslan — att det känns lite obekvämt att sitta här och prata till kameran … när grannarna tittar in och funderar på vad jag håller på med — att låta den där känslan / oron vinna — bestämde jag mig tidigt för att mitt budskap — mao de tips och råd jag delar med mig av i mina videor — är viktigare än vad människor eventuellt tänker om det jag håller på med.
Och det är just DET jag vill att du ska ta med dig!!

 

<pBestäm dig för att det du gör — ditt budskap — varför du ställer dig framför kameran — oavsett om det är för att göra en video eller för att ta stillbilder som du ska använda på Instagram och andra sociala medier — som du gör för att bygga ditt varumärke och bygga en relation med dina kunder och potentiella kunder — där du båda visar på din expertis, du bjuder på tips och råd som du vet är nyttiga för dina kunder och potentiella kunder, och du tar de med bakom kulisserna och låter de lära känna dig, se hur du spenderar dina dagar, och så vidare — BESTÄM DIG FÖR ATT DETTA ÄR VIKTIGARE ÄN känslan av oro och att det kan kännas besvärligt när människor tittar och undrar vad du håller på med, vem du är, och varför du står eller sitter och poserar medan någon fotar eller filmar dig.

 

För de av er som känner till min bakgrund från TV. Hur många gånger tror ni inte jag har tyckt det har varit lite besvärligt när människor stannat till och stirrat på mig när jag gjort väderprognoser utomhus — det självklart inte finns någon väderkarta där — den bara klipps in bilden i från kontrollrummet — och jag stått och pekat ut i luften som att det fanns en väderkarta bredvid mig. För människor som sett mig måste det har sett jättekonstigt ut …. något som var lätt att se på deras ansikten där de tittar på mig lite undrande — «Vad håller hon på med??», tittar runt mig för att se om de kan se VAD jag står där och jag pekar på, och sen tillbaka på mig.

 

DET du gör. Ditt budskap. Det du känner för att göra — oavsett om det är att stå eller sitta framför en kamera och göra en video, posera för stillbilder, eller plocka fram mobilen (eller kameran) och fotografera MÅSTE vara viktigast … och viktigare än känslan av att det känns dumt, obekvämt eller besvärligt.
Vill du nå dina mål så MÅSTE du strunta i det där, ha ditt mål klart och tydligt framför dig — mao att du vet exakt varför du gör det du gör och varför det är viktigt för dig … och sen bara KÖRA!!!

Som alltid — om du gillade videon blir jag jätteglad om du ger den en tummen upp, om du delar den i sociala medier och om du prenumererar på min YouTube kanal.

 

Och glöm inte att dela med dig var du gör för att ignorera negativt självprat i kommentarsfältet nedanför videon.
Tack så mycket!! Vi ses i en annan video! Hej så länge!

 

=======================================
Om du vill lära hur du kan bygga ditt varumärke, attrahera flera kunder och sälja mer MED VIDEO, KLICKA HÄR så får du ett mejl och en inbjudan när jag kör nästa gratis webbinar Sälj med Video. 🎥🎥🎥

=======================================
 
🙌🏻 Prenumerera
 
—————————————
 
// LADDA NER
🏆«Hur du hittar nya kunder med Google — Steg-för-steg» |
https://tonebekkestad.com/hitta-nya-kunder-med-google
🏆 «Hur du rankar på YouTube» | https://tonebekkestad.com/youtubeseo
🎥 «Din perfekta marknadsföringsvideo» | https://tonebekkestad.com/marknadsforingsvideo
📸 «Videoutrustning – tips och råd» | https://tonebekkestad.com/videoutrustning
 
—————————————
 
// FÖLJ
Facebook | https://www.facebook.com/ToneBekkestad/
Instagram | https://www.instagram.com/ToneBekkestad/
Twitter | https://twitter.com/ToneBekkestad
LinkedIn | https://www.linkedin.com/in/tonebekkestad
YouTubehttps://www.youtube.com/ToneBekkestad
🎥 Videon redigerades med Screenflow på Mac.
🎥🎥 Klicka HÄR för att prenumerera på flera VIDEOR 🎥🎥
=======================================